Baregomad.dk » Vinanmeldelser » Pfaffl Grüner Veltliner Vom Haus 2018

Pfaffl Grüner Veltliner Vom Haus 2018

Pfaffl Grüner Veltliner Vom Haus 2018

91 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Østrig
Pris: 75,-
Forhandler: Skjold Burne

/Reklame i samarbejde med Skjold Burne/

Den grønne druesort Grüner Veltliner er lidt af en nationalhelt i Østrig, men stort set et ukendt navn udenfor alpelandet i syd. Det gør faktisk ikke så meget, når man nu kan sidde med det færdige produkt i hænderne i Danmark. Her er der tale om en klassisk og ungdommelig Grüner Veltliner fra vinhuset Pfaffl i Østrig. En rigtig veloplagt charmebasse af en madvin, der står distancen til diverse sommersalater, let krydrede grillmåltider med lyst kød og farverige kulinariske indslag fra det asiatiske køkken. I både duft og smag fornemmer man den friske grønne saftige druesort ledsaget af lidt honningmelon og letsyrlige æbler. Man efterlades med en veltilpas aromatisk smagseksplosion i munden af sart hvid peber, citrusfrugter og pivfrisk syre. Aromatisk og silkeblød på samme tid. Es ist wirklich gut ... ja, undskyld mit tyske, men det er lige før jeg hører rindende vandløb og "Milka-køer" i det fjerne. Pfaffl Grüner Veltliner Vom Haus er uden tvivl en overbevisende velkomponeret hvidvin, der får hvidvins-klokkerne til at ringe for en i det fjerne.

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2024 - Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. Moderne Medier ApS. CVR: 42394157.

Ad blocker fundet!

Det er ikke gratis at drive sådan en hjemmeside, og derfor er vi afhængige af reklameindtægterne. Så vær sød at slå din Ad Blocker fra. På forhånd tak.