Los Vascos Grande Reserve Cabernet Sauvignon 2015

“Klassisk fransk elegance tilsat chilensk blødhed”
92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Chile, Central Valley
Pris: 119,75 kr. pr. stk.
Forhandler: Skjold Burne

Los Vascos Estate er Domaines Barons de Rothschild’s oversøiske projekt, som i dag tegner nogle af de største chilenske referencevine indenfor Cabernet Sauvignon. Du får altså klassisk fransk elegance tilsat ren chilensk frugt og blødhed, når du går ombord i denne Grande Reserve Cabernet Sauvignon fra 2015. I glasset er den flot dyb purpurrød med en let cremet tekstur. Den viser en intens frugtig næse med elegante aromaer af solmodne blommer, brombær, solbær, læder, sød pibetobak, vanilje og let ristethed. I smagen er den ganske fyldig og aromatisk med stor ren frugtrigdom og fine krydderier. Det er både saftigt, blødt og krydret på en gang, og den levende syrerygrad og de fløjlsbløde tanniner gør vinoplevelsen meget harmonisk og helstøbt med en flot nuanceret finale med blød frugt og lidt hvid peber i eftersmagen. Los Vascos Grande Reserve Cabernet Sauvignon 2015 er åben og imødekommende, og er ganske enkelt et behageligt selskab udført med sikker fransk stil og elegance.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner