Her er den rigtige opskrift på Aperol Spritz, der er den populære drink fra Italien. Laves med Aperol, Prosecco, lidt danskvand og appelsin.
Aperol Spritz er blevet en særdeles populær drink, og den stammer - som så meget andet godt - også fra Italien.
Den klassiske opskrift får du her, og den indbefatter blandt andet Aperol og Prosecco. En lækker italiensk apetirif.
Se også disse skønne opskrifter fra Italien:
Hvad er Aperol?
Aperol er en italiensk likør, der er blevet produceret i mere end 100 år. Den kom faktisk frem i 1919, så den har været fremme længe.
Aperol laves blandt andet af appelsin rabarber, hvilket også kan smages.
Alkoholprocenten er på 11, så den er ikke stærkere end almindelig vin.
For mange danskere bringer Aperol og Aperol Spritz hurtigt tankerne hen på ferie, sol og varme i Italien og det øvrige Sydeuropa, hvor mange har nydt den skønne drink på ferieture derned.
Og grundopskriften hedder 3-2-1. Det betyder 3 dele prosecco, 2 dele Aperol og 1 del mineralvand med brus. Så simpelt er det. Enjoy.
Opskrift på Aperol Spritz
Servering
Den færdige Aperol Spritz drink serveres straks.
Aperol drinken er perfekt som starter eller velkomstdrink.
Eller når du bare trænger til en god drink.
Tak fordi du bruger denne opskrift, og skriv gerne hvad du synes om drinken.