Salater og tilbehør

Lemoncurd

Lemoncurd

Lemoncurd Se opskriften

Hvad er lemoncurd?Marmelade. Topping. Smørcreme?Jeg vil personligt karakterisere lemoncurd som en syrlig smørcreme fremstillet af citroner, sukker, æg og smør. En himmelsk topping til fx scones, boller, roulader, desserter, pandekager, skyr ... Ja, anvendelsesmulighederne er stort set uendelige. Prøv lige […]

Syltede rødbeder

Syltede rødbeder

Syltede rødbeder Se opskriften

Uanset om du har køkkenhave eller ej, må du ikke snyde dig selv for at lave hjemmelavede syltede rødbeder. Jeg ved godt syltning er noget så old-school og mormor-agtigt, men hjemmelavede syltede rødbeder slår de fabriksfremstillede rødbeder fra supermarkedet med

Dressing til tunmousse

Dressing til tunmousse

Dressing til tunmousse Se opskriften

Cocktailsauce, skaldyrsdressing eller blot dressing til tunmousse. Jeg vil mene det kommer ud på et, da der er tale om en kold dressing fremstillet på cremefraiche, citronsaft og forskellige krydderier. En dressing perfekt til tunmousse, stjerneskud, varmrøget laks og rejecocktail,

Ris pilaf

Ris pilaf

Ris pilaf Se opskriften

Ris pilaf er en lækker simpel opgradering af kogte ris, hvor man i denne opskrift først lynsteger riskornene i lidt fedtstof sammen med løg og hvidløg, hvorefter risene koges i bouillon og hvidvin (husk at nyde et glas hvidvin under

Dalgona kaffe

Dalgona kaffe

Dalgona kaffe Se opskriften

Engang imellem opstår der et fænomen på nettet ud af det blå, som i løbet af få øjeblikke er blevet til mode eller landeplage over store dele af verden. Dalgona kaffe er et eksempel herpå. Det er kort og godt

Sommersalat

Sommersalat

Sommersalat Se opskriften

Så er der sommersalat for alle pengene. Her får du en skøn farverig sommersalat, som med statsgaranti vil få mundvandet til at løbe. Det er smagen af sol og sommer der er på programmet i kraft af solmodne danske jordbær,

Coleslaw

Coleslaw

Coleslaw Se opskriften

Coleslaw er skønt tilbehør til mange forskellige måltider. Allerede i romertiden spiste man noget, der godt kunne minde om coleslaw, men coleslaw i sin moderne form, opstod først engang i det 18. århundrede, da mayonnaisen blev opfundet. Det tager ingen tid at