Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Spinatpandekager
5
fra 1 stemme
Få en god opskrift på spinatpandekager. Sunde og smukke på grund af spinat, og de kan nemt serveres med forskellig slags fyld som et måltid.
Print
Facebook
Pinterest
Mail
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Forb. tid
5
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Samlet tid
20
minutter
minutter
Antal
10
stk.
Skrevet af
Baregomad
Ingredienser
▢
400
g
mælk
▢
200
g
hvedemel
▢
1
tsk
salt
▢
3
æg
▢
2
spsk
olivenolie
▢
100
g
spinat
-
frisk
▢
smør
-
til stegning
Fremgangsmåde
▢
Mælk og hvedemel kommes i en blender sammen med salt, æg, lidt olivenolie og friske spinatblade.
▢
Blendes til en jævn og grøn pandekagedej, der ser smuk og indbydende ud.
▢
Bages på en pande med lidt smør, og du kan lave 10 gode vegetar spinat pandekager af denne portion.
Næringsindhold
Næringsindhold
Spinatpandekager
Mængde pr. portion
Calories
153
% Daglig værdi*
Fat
7
g
11
%
Saturated Fat
2
g
13
%
Trans Fat
0.1
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
3
g
Cholesterol
57
mg
19
%
Sodium
284
mg
12
%
Potassium
156
mg
4
%
Carbohydrates
18
g
6
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
2
g
2
%
Protein
5
g
10
%
Vitamin A
1109
IU
22
%
Vitamin C
3
mg
4
%
Calcium
70
mg
7
%
Iron
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.