Hakket oksekød brunes godt af i en gryde med lidt olivenolie. Kødet skal brunes grundigt, da det tilfører meget smag til din kødsovs. Og på den måde opnår du den perfekte spaghetti med kødsovs.
Tilsæt derefter løg og hvidløg, og lad det svitse med et par minutter.
Så kommes gulerødder og bladselleri i sammen med flåede tomater, tomatpasta, vand og bouillonterning.
Lad det koge op og kom oregano og basilikum i.
Skru lidt ned, læg låg på gryden og lad nu din kødsovs simre en time, mens smagen og lugten af Italien breder sig i dit køkken.
Kog pasta som anvist på pakken - men husk den skal koges al dente.
Smag kødsovsen til med lidt friskpresset citronsaft, salt og peber.
Næringsindhold
Næringsindhold
Spaghetti med kødsovs
Mængde pr. portion
Calories
797
% Daglig værdi*
Fat
21
g
32
%
Saturated Fat
7
g
44
%
Trans Fat
1
g
Polyunsaturated Fat
2
g
Monounsaturated Fat
9
g
Cholesterol
68
mg
23
%
Sodium
1312
mg
57
%
Potassium
1346
mg
38
%
Carbohydrates
113
g
38
%
Fiber
9
g
38
%
Sugar
14
g
16
%
Protein
38
g
76
%
Vitamin A
8159
IU
163
%
Vitamin C
28
mg
34
%
Calcium
166
mg
17
%
Iron
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.