Kylling renses for evt. sener og skæres ud i strimler.
Karry svitses i den varme olie i gryden eller wokken, hvorefter kyllingen tilsættes og gennemsteges ved høj varme.
Gulerødder skæres ud i tynde strimler, mens peberfrugt og løg skæres ud i tern. Disse tilsættes gryden med kødet og steger med i et par minutter.
Kokosmælken tilsættes sammen med peanutbutter og retten bringes i kog.
Kylling i karry smages til med salt og peber.
Bemærkninger
Kylling i karry kan serveres sammen med ris eller en sund og lækker squash spaghetti, som du kan frembringe ved hjælp af en GEFU Spirelli spaghetti slicer.Kylling i karry er en rigtig lækker velsmagende ret, som kan piftes yderligere op med kokosmel, skiveskårne bananer, ristede cashewnødder og æblestykker.
Næringsindhold
Næringsindhold
Kylling i karry
Mængde pr. portion
Calories
574
% Daglig værdi*
Fat
38
g
58
%
Saturated Fat
21
g
131
%
Trans Fat
0.04
g
Polyunsaturated Fat
5
g
Monounsaturated Fat
10
g
Cholesterol
96
mg
32
%
Sodium
856
mg
37
%
Potassium
1212
mg
35
%
Carbohydrates
22
g
7
%
Fiber
6
g
25
%
Sugar
9
g
10
%
Protein
40
g
80
%
Vitamin A
10145
IU
203
%
Vitamin C
76
mg
92
%
Calcium
75
mg
8
%
Iron
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.