Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Blomkål
5
fra 1 stemme
Se her hvordan du laver kogt blomkål, der aldrig smager kedeligt. Præcis opskrift med kogetid på blomkål - både hel kål og i buketter.
Print
Facebook
Pinterest
Mail
Ret
Tilbehør
Køkken
Dansk
Forb. tid
5
minutter
minutter
Tilb. tid
10
minutter
minutter
Samlet tid
15
minutter
minutter
Antal
4
personer
Skrevet af
Baregomad
Ingredienser
▢
1
blomkål
▢
salt
Fremgangsmåde
▢
Fjern eventuelle blade på blomkålen og skyl kålen grundigt under den kolde hane. Der kan gemme sig små dyr inde i kålen, og dem skal vi gerne have ud.
▢
Læg blomkålen ned i en passende gryde, og hæld vand ved så det netop dækker.
▢
Tilsæt en teske salt.
▢
Kogt blomkål skal nu have 10 minutter under låg, hvor den står og koger ganske stille. Så er den perfekt og uden at være kedelig og udkogt.
Næringsindhold
Næringsindhold
Blomkål
Mængde pr. portion
Calories
36
% Daglig værdi*
Fat
0.4
g
1
%
Saturated Fat
0.2
g
1
%
Polyunsaturated Fat
0.04
g
Monounsaturated Fat
0.1
g
Sodium
624
mg
27
%
Potassium
430
mg
12
%
Carbohydrates
7
g
2
%
Fiber
3
g
13
%
Sugar
3
g
3
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin C
69
mg
84
%
Calcium
32
mg
3
%
Iron
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.