Pisk æg, sukker, brun farin og vaniljesukker lyst og luftigt i en skål med en elpisker.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Rør godt rundt til smørret er opløst i mælken, og lad det køle lidt af.
Riv marcipanen groft på et rivejern, og vend det i æggeblandingen.
I en anden skål blander du nu mel, bagepulver og salt, som herefter vendes i æggemassen sammen med det smeltede smør og mælken.
Rør godt rundt i dejen indtil den er fin ensartet.
Beklæd en bageform eller bradepande (25x35 cm.) med bagepapir i bunden og smør på siderne.
Fordel dejen jævnt i bageformen og bag den i ca. 20 minutter.
Imens kagen er i ovnen, skal du nu lave fyldet,
Smelt smørret i en gryde og tilsæt herefter mælk, brun farin og sirup. Lad det koge op og tag gryden af varmen.
Vend kokosmelet i den smeltede smørblanding og rør godt rundt.
Når kagen har bagt i 20 minutter tages kagen ud af ovnen, og fyldet fordeles jævnt ovenpå kagen.
Sæt kagen tilbage i ovnen og bag den færdig i yderligere 8-10 minutter.
Lad den færdigbagte drømmekage køle lidt af inden du skærer den ud i stykker.
Bemærkninger
Kan du ikke få nok af den knasende sprøde karamelliserede kokostopping, kan du sagtens gange fyldet op til det dobbelte, så du får en ekstra tyk topping.
Næringsindhold
Næringsindhold
Drømmekage
Mængde pr. portion
Calories
379
% Daglig værdi*
Fat
16
g
25
%
Saturated Fat
9
g
56
%
Trans Fat
0.5
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
5
g
Cholesterol
73
mg
24
%
Sodium
422
mg
18
%
Potassium
105
mg
3
%
Carbohydrates
54
g
18
%
Fiber
4
g
17
%
Sugar
34
g
38
%
Protein
6
g
12
%
Vitamin A
437
IU
9
%
Calcium
51
mg
5
%
Iron
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.