Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Chocolate chip cookies
5
fra
2
stemmer
Her får du verdens bedste opskrift på amerikanske chocolate chip cookies med store stykker chokolade og nødder. Store og sprøde cookies.
Print
Facebook
Pinterest
Mail
Ret
Kager
Køkken
Amerikansk
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Samlet tid
30
minutter
minutter
Antal
15
stk.
Skrevet af
Thomas
Ingredienser
▢
170
g
hvedemel
▢
100
g
smør
-
blødt
▢
120
g
brun farin
▢
100
g
rørsukker
▢
1
tsk
vaniljesukker
▢
1
æg
▢
1
tsk
bagepulver
▢
0,5
tsk
natron
▢
0,5
tsk
salt
▢
70
g
hasselnødder
-
grofthakkede
▢
180
g
mørk chokolade
-
grofthakket eller chips
Fremgangsmåde
▢
Forvarm ovnen til 175 grader almindelig ovnvarme. Altså over- og undervarme.
▢
Rør det bløde smør sammen med brun farin og sukker i en røreskål.
▢
Tilsæt vaniljesukker og æg, og rør det godt rundt i smørblandingen.
▢
Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål, og rør det i smørblandingen.
▢
Hak hasselnødder og mørk chokolade groft, og bland det i dejen.
▢
Kom dejen på køl i minimum en time.
▢
Beklæd to bageplader med bagepapir og del dejen i 15 lige store stykker á ca. 55 gram.
▢
Fordel kuglerne med god afstand på bagepapiret, da de flyder ud under bagningen.
▢
Bag dine chocolate chip cookies i den forvarmede ovn i ca. 10-12 minutter eller til kagerne begynder at blive brune i kanten.
▢
Sæt de færdigbagte chocolate chip cookies over på en bagerist på bagepapiret, og lad dem køle af i ca. 15-20 minutter.
▢
Fjern bagepapiret og lad kagerne køle helt af på risten.
▢
Læg de færdigbagte chocolate chip cookies i en lufttæt beholder.
Næringsindhold
Næringsindhold
Chocolate chip cookies
Mængde pr. portion
Calories
251
% Daglig værdi*
Fat
14
g
22
%
Saturated Fat
7
g
44
%
Trans Fat
0.2
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
5
g
Cholesterol
26
mg
9
%
Sodium
239
mg
10
%
Potassium
146
mg
4
%
Carbohydrates
30
g
10
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
18
g
20
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
188
IU
4
%
Vitamin C
0.3
mg
0
%
Calcium
26
mg
3
%
Iron
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.