Mos de modne bananer grundigt med en gaffel i en røreskål. Du kan også anvende en stavblender eller foodprocessor, hvor du så blot tilsætter alle ingredienserne, og blender indtil konsistensen er ensartet.
Tilsæt herefter æg og havregryn, og pisk dejen ensartet med en håndmixer.
Lad dejen samle sig i ca. 10 minutter, inden du begynder at stege pandekagerne. Hvis du har meget travlt, går du bare i krig med bananpandekagerne.
Opvarm lidt olie eller smør på en stegepande, og fordel dejen med en deciliter mål (du skal ca. bruge en halv deciliter dej til hver pandekage).
Steg pandekagerne gyldne ved middelhøj varme (7 på en skala fra 1 til 9 på kogepladen) i ca. 2-3 minutter på hver side.
Læg de færdigstegte bananpandekager over på en tallerken, og dæk dem til med staniol, så de kan holde sig lune.
Næringsindhold
Næringsindhold
Bananpandekager
Mængde pr. portion
Calories
335
% Daglig værdi*
Fat
10
g
15
%
Saturated Fat
4
g
25
%
Trans Fat
0.1
g
Polyunsaturated Fat
2
g
Monounsaturated Fat
3
g
Cholesterol
171
mg
57
%
Sodium
88
mg
4
%
Potassium
620
mg
18
%
Carbohydrates
53
g
18
%
Fiber
7
g
29
%
Sugar
15
g
17
%
Protein
12
g
24
%
Vitamin A
401
IU
8
%
Vitamin C
10
mg
12
%
Calcium
51
mg
5
%
Iron
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.