Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bagte peberfrugter
5
fra 1 stemme
Bagte peberfrugter er typisk italiensk, og det er meget nemt at bage peberfrugterne i ovnen. Efterbagning pilles skindet let af, og så er de klar til brug.
Print
Facebook
Pinterest
Mail
Ret
Tilbehør
Køkken
Italiensk
Forb. tid
5
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Samlet tid
20
minutter
minutter
Antal
4
personer
Skrevet af
Baregomad
Ingredienser
▢
4
røde peberfrugter
▢
olivenolie
-
til pensling
Fremgangsmåde
▢
Ovnen forvarmes til 200 grader varmluft - eller 220 grader almindelig over- og undervarme.
▢
Peberfrugterne skylles og deles i kvarte. Fjern hinder og kerner.
▢
Læg de kvarte peberfrugter på bageplade med bagepapir, og pensl dem med olie.
▢
Peberfrugterne bages i ca. 15 minutter - eller indtil skindet er sort de fleste steder på peberfrugterne.
▢
Tag de bagte peberfrugter ud af ovnen, og læg dem i en skål. Beklæd skålen med et stykke husholdningsfilm.
▢
Når peberfrugterne er kølet af, kan du nemt trække skindet af dem.
Næringsindhold
Næringsindhold
Bagte peberfrugter
Mængde pr. portion
Calories
62
% Daglig værdi*
Fat
4
g
6
%
Saturated Fat
1
g
6
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
3
g
Sodium
5
mg
0
%
Potassium
251
mg
7
%
Carbohydrates
7
g
2
%
Fiber
3
g
13
%
Sugar
5
g
6
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
3726
IU
75
%
Vitamin C
152
mg
184
%
Calcium
8
mg
1
%
Iron
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.