Wirra Wirra Scrubby Rise Chardonnay 2018

“Australsk Chardonnay med autentisk aftryk”
92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Australien, Adelaide
Pris: 99,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Australsk vellavet Chardonnay der bare fungerer og leverer. Det er Scrubby Rise Chardonnay 2018 fra Wirra Wirra i sydaustralske Adelaide. Det er en enkeltmarksvin, hvor vinmarken Scrubby Rise har leveret druematerialet til denne klassiske Chardonnay, som er en sand fornøjelse at gå ombord i. Den er hverken for let eller for kraftig, men er velafstemt og godt orkestreret, hvilket resulterer i en elegant nuancefyldt hvidvinsoplevelse med fokus på detaljerne i frugten. Her er der ingen larm og støjende indslag fra fadlagringen, som kun svagt fornemmes i vinen i kraft af letkrydrede indslag, og halleluja for det. I både næse og mund byder Scrubby Rise Chardonnay sig til med en overdådig aromapalette af eksotiske frugter som lægger sig som flydende smør på tungen, og takket være et saftigt livligt syrespil, bliver helhedsindtrykket harmonisk og forfriskende. Flot afslutning med god længde og dybde, hvor det er frugten der skinner igennem under hele forestillingen. Scrubby Rise Chardonnay 2018 leverer en autentisk helstøbt vinoplevelse, der er mere end godkendt til prisen.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner