WhiteCliff Sauvignon Blanc Winemaker’s Selection 2019

af Thomas fra Baregomad.dk
WhiteCliff Sauvignon Blanc Winemaker's Selection 2019

Pivfrisk Sauvignon Blanc med frisk på”
93 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: New Zealand, Marlborough
Pris: 89,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Er du til pivfrisk Sauvignon Blanc uden overflødigt ekstraudstyr, men værdsætter rendyrket køreglæde i tæt kontakt med vejbanen, er denne rendyrkede Sauvignon Blanc fra Marlborough på New Zealand lige dig. Alt overflødigt udstyr er skåret væk med fokus på autentisk drikkeglæde i sin sprødeste og mest levende udformning. Begge hænder skal holdes på rattet, og seriøs drifting må påregnes. Denne hvidvin besidder et kraftoverskud uden lige, som forløses i det øjeblik skruelåget ryger. Næsen er domineret af hyldeblomster og grønne stikkelsbær i rå mængder, og det er ikke brændt asfalt der er i luften, men nyslået græs og eksotiske frugter. Smagen er fænomenal lækker med intens fylde og rendyrket læskende vildskab med en uimodståelig sprødhed og levende syre, som giver en hjælpende hånd i de skarpe hårnålesving og får denne vildbasse helskindet ind over målstregen. WhiteCliff Sauvignon Blanc Winemaker’s Selection 2019 er et ustyrligt godt glas hvidvin til prisen med en vidunderlig ren frugtprofil uden dikkedarer, og leveringsdygtig i rålækker drikkeglæde.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner