Whitecliff Pinot Noir Winemaker’s Selection 2019

af Thomas fra Baregomad.dk
Whitecliff Pinot Noir Winemaker’s Selection 2019

Frugtdreven feel-good-vin med et glimt i øjet”
92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: New Zealand, Marlborough
Pris: 109,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Der er Pinot Noir i glasset, og vi skal en tur om på den anden side af jorden til Marlborough på New Zealand, hvor druerne til denne saftige feel-good-vin er blevet fremelsket. Denne Pinot Noir smiler og blinker til mig i glasset – flirtende og charmerende uden lumre bagtanker. Det er en vin med en vindende og charmerende personlighed, som man ikke kan undgå at komme i godt humør af. Der er masser af gode vibrationer i luften, og jeg drømmer mig for en stund hen til sommerhygge på terrassen med “Can’t Help Falling In Love” kørende i baggrunden. Dens personlighed smitter – altså på den gode måde. Den er charmerende og frugtig og stråler fra glasset med sit vindende væsen af røde sommerbærfrugter, blomster, kirsebær, kølig våd skovbund og lidt tjæret tagpap. Den er kølig og saftig og de indsmigrende bærfrugter glider smidigt over tungen med fin fylde i en frugtdreven ukompliceret stil med fuldmoden syre og blide tanniner som jordbær sød candyfloss ud i en læskende og saftig finale. Whitecliff Pinot Noir Winemaker’s Selection 2019 er mundvandsdrivende sommehygge-vin når du er tørstig for sjov eller skal servere en vin som alle omkring bordet kan gå ombord i.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner