Wheelhouse Meritage Napa 2013

“Imponerende Bordeaux-blend med flirtende personlighed”
94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: USA, Napa Valley
Pris: 149,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Træk mig baglæns ud af vinkassen … Wauw, sikke et imponerede Bordeaux-blend fra den anden side af Atlanten nord for San Francisco, hvor denne forførerske med et stort frugtigt Merlot-hjerte har slået sine folder. Der er kælet for alle detaljer i denne kælne rødvin, som går under den amerikanske betegnelse ”Meritage”, som er fremstillet på klassiske franske Bordeaux-druesorter. Det solrige klima i Napa Valley er helt ideelt for disse druesorter, og regionen tegner sig for nogle af de allerstørste vine i verden. Mindre kan også gøre det, og her formår Wheelhouse Meritage Napa 2013 med kælen flirten at ramme plet lige der hvor hjertet slår. Mørk og intens i glasset med californisk frugtig tilgængelighed, som lokker med sin overdådige palette af mørke bærfrugter og velintegrerede fadnoter. Den er givende, fyldig og saftig med en fuldmoden understøttende syre med dejlig blød tekstur og et letkrydret tanninbid. Wheelhouse Meritage Napa 2013 lægger sig blødt til rette i munden, og runder denne uskyldige flirt for en aften af med en harmonisk og fokuseret afslutning med god længde og dybde. Outstanding!

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner