Wente Morning Fog Chardonnay 2018

“Frugtdreven Chardonnay med tyngde og elegant fadpræg”
★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: USA, Californien
Pris: 110,00 kr. pr. stk. ved køb af to flasker
Forhandler: Skjold Burne

Er du til fyldig californisk Chardonnay med både tyngde og elegance, og hvor den skønne Chardonnay-frugt får lov til at sidde i første parket, er denne vellavede hvidvin fra Wente et rigtig godt bud på en oversøisk Chardonnay til en ganske attraktiv pris. Der venter dig en voksen og fyldig vinoplevelse i glasset, hvor den rene Chardonnay-frugt får mulighed for at vise sig fra sin bedste side godt understøttet af velafstemte fadnoter, der klæder en californisk Chardonnay som denne. Næsen er frisk og indbydende, og er leveringsdygtig i elegante fadnoter af solmodne æbler, nødder, vaniljekranse, smør og eksotiske frugter. Smagen er cremet og fyldig, og ganske frisk i stilen takket være den frugtdrevne stil uden dominerende fadlagring. Wente Morning Fog Chardonnay 2018 er givende og meget harmonisk i udtrykket, og slutter af i en mindeværdig finale med spændende nuancer og en virkelig lækker eftersmag.

Jeg lægger vægt på det samlede helhedsindtryk af vinen. Sidder du og jeg tilbage som forbrugere med en god vinoplevelse ud fra det vi har smagt i glasset? Er vinen pengene værd? Og skiller vinen sig ud i forhold til mængden? Vinanmeldelser helt nede på jorden, som alle kan forstå og forholde sig til. Fra en forbruger til en anden. Det er de gode vinoplevelser i glasset vi husker.
★★★★★★ (6 stjerner)
Helt exceptionel god vinoplevelse
★★★★★ (5 stjerner)
Fremragende vinoplevelse
★★★★ (4 stjerner)
Gennemsnitlig value-for-money vin
★★★ (3 stjerner)
Under gennemsnittet
★★ (2 stjerner)
Utilfredsstillende vinoplevelse
★ (1 stjerne)
Hæld indholdet ud i vasken

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner