Wente Morning Fog Chardonnay 2017

“Overbevisende og muskuløs Chardonnay”
94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Californien, Livermore Valley
Pris: 100,00 kr. pr. stk. ved køb af to flasker
Forhandler: Skjold Burne

Er du til californisk Chardonnay med tydeligt fadpræg, smøragtig tekstur og rigelige mængder fyldig frugt, ja, så leverer Wente Morning Fog Chardonnay varen og endda til en rigtig attraktiv pris, hvor du får en overbevisende vinoplevelse til prisen. Her får du virkelig en veloplagt oversøisk Chardonnay i glasset, som byder på en flot lys strågul farve, cremet smørtekstur og masser af fadnoter bestående af nødder, vaniljekranse, smør og eksotiske frugter. Det er en velvoksen vinoplevelse der venter dig i glasset, som byder på en skøn og fyldig frugtsmag spækket med krydrede fadnoter og en velintegreret levende syre, som får denne forholdsvis bredskuldrede Chardonnay til at virke harmonisk og imødekommende. Eftersmagen er lang og givende med mange spændende nuancer. Velkomponeret fedmefuld Chardonnay fra Californien, som ikke er glemt i morgen.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner