Valsanzo Crianza Ribera del Duero 2016

Afsindig lækkert glas til prisen”
94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Spanien, Ribera del Duero
Pris: 99,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Dette glas er afsindig lækkert til prisen. Det er ikke voldsomt og kraftigt, men fyldig og blødt med stor modenhed og friskhed. 100% drikkeglæde. 100% Tempranillo. Det er ganske enkelt ikke hverdagskost, at en Ribera del Duero vin til blot hundredekroner leverer en så helstøbt vinoplevelse, som kan nydes som lidenskabelig sofahyggevin eller som ledsager til slagterens store fede ribeye. Velbekomme siger jeg bare. Næsen byder på en fascinerende dybde af mørke røde bærfrugter, frisk tobak, mørk chokolade, vanilje, espresso, kølige blommer og krydderier en masse. Smagen viser sig ganske poleret med en sublim friskhed, fylde og blødhed som serverer en saftspændt letkrydret palette af solmodne bærfrugter og lettoastede noter styret af en fokuseret rank syre og nerve, som ligger perfekt under frugten og vibrerer med velpolerede tanniner ud i en elegant langstrakt finale. Jeg kigger lige på prisskiltet igen – jo, den er skam go’ nok. En hundredemand. Jeg har smagt langt mere intense vine fra Ribera del Duero – nogle mere tilgængelige end andre, men her leverer Valsanzo Crianza 2016 virkelig varen. Det er value-for-money-vin, og et glas der er lige til at gå ombord i uden risiko for at blive knockoutet i 1. runde.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2022 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner