Trossos del Priorat Lo Petit de la Casa 2017

“Spansk elegance og raffinement fra Priorat”
93 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Spanien, Priorat
Pris: 135,00 kr. pr. stk.
Forhandler: Skjold Burne

Vi skal til det nordøstlige Spanien, hvor vi finder denne skønne rødvin fra Priorat, som defineres af et yderst veloplagt frugtdrevent trekløver. Carignan, Grenache og Cabernet Sauvignon. Glem alt om overvældende krydret Priorat-kompleksitet og hårde tanniner. Med Lo Petit de la Casa får du en ganske blød og frugtdreven rødvin, som bare skriger “drik-mig”, og som sagtens kan nydes uden mad. Her er der fokus på her-og-nu drikkeglæde med en tydelig raffineret frugtdreven profil, som appellerer til et langt større publikum. Næsen stråler fra første sekund den hældes i glasset med indsmigrende aromaer af mørke bærfrugter og en herlig velafstemt blækkrydret fylde. Det er klassisk Priorat i smagen, men mere tilgængelig og frisk, hvor den stenede og kølige frugt fremstår meget smidig og elegant med en veldefineret moden syre, og kølige silkebløde tanniner, som tilfører en tydelig rankhed i smagen. Eftersmagen er harmonisk og balanceret med spændende letkrydrede indslag fra fadlagringen og frugten. En vinoplevelse som overrasker ganske positivt.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner