Snake Trail Wine Co. Pussyfoot 2016

af Baregomad.dk
Snake Trail Wine Co. Pussyfoot 2016
0 kommentar
0

“Helt exceptionelt godt vinkøb”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Australien, South Australia
Pris: 129,- pr. stk.
Forhandler: Gallovini

Noget nær det perfekte trekløver. Shiraz, Sangiovese og Cabernet Sauvignon. Tre formidable druesorter, som hver især skaber store vinoplevelser. Tænk engang på potentialet, hvis man kombinerede dette giftige trekløver … Snake Trail Wine Co. har ikke kun tænkt tanken, men har realiseret deres drøm om en yderst giftig og potent topvin. Navnet er Pussyfoot. Et navn der ikke foreløbig går i glemslen. Tro mig. Australsk reinkarnation af Amaronen. Dette trekløver smager drabeligt godt. Og der findes ingen modgift, hvis du er til australske power-vine med masser af dyb frugt, intensitet og elegance eller ekstremt vellavede Amarone-vine. Det begynder allerede at sortne for mine øjne …
Hvis du tør, så skænk dig et glas af Pussyfoot, og nyd synet et øjeblik. Vi taler ikke om total solformørkelse i glasset, men det er tæt på. Dragende og indkapslende. Og med en cremet viskositet som var det nytappet slangegift. Næsen er uhyre frugtig og intens med mørke kirsebær, blommelikør, brombær samt diskrete noter af nelliker, kakao og vanilje. Munden er frugtdrevent og meget fyldig, og den modne frugtsyre og silkebløde tanniner lykkedes til perfektion med at tæmme det sødmefulde trekløver, hvis sammensætning er formidabelt godt orkestreret. Man sidder tilbage med en ekstrem helstøbt og poleret vinoplevelse i munden, som bare bliver ved med at afsløre nye lag og varme letkrydrede nuancer. Det kan godt være, at “Pussyfoot” betyder let-på-tå, men jeg har lyst til at hoppe op på bordet og danse “Riverdance”. Sikke en vin!

0 kommentar
0

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.