Síbio Late Bottled Vintage 2015

“Prisbillig sværvægter med blødt hjerte”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Portvin
Land: Portugal, Douro
Pris: 99,- pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Gallovini

En LBV af denne kaliber er ikke hverdagskost, og har potentiale til at sætte mange konkurrenter til vægs, for hvor søren finder man lige en så helstøbt og uimodståelig portvin til sølle hundrede kroner. Síbio laver fantastiske portvine – ikke mindst i forhold til den overbevisende kvalitet de præsterer gang på gang. Vel og mærke uden portugisisk portvinskunst skal koste en formue. Síbio Late Bottled Vintage 2015 er dyb og tæt og byder på en flot frugtdreven koncentration af mørke kirsebær, blåbær, chokolade og sød finsk lakrids. Dette sødmefulde overflødighedshorn af bærfrugter bliver smukt understøttet af en frisk levende syre og afrundende tanniner, som sørger for fokus og styring i den koncentrerede sødmefulde mund, som kulminerer i en flot lakridskrydret finale. Denne LBV kan og vil det hele, og leverer førsteklasses drikkeglæde uanset om den nydes i sit eget selskab, eller skal stå distancen med en lækker brownie, pæretærte med frangipane eller ris a la mande juleaften. Det er førsteklasses LBV uden fine nykker.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner