Síbio Late Bottled Vintage 2013

“En portvinsoplevelse ud over det sædvanlige”
96 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Portvin
Land: Portugal, Douro
Pris: 99,- pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Gallovini

Jeg har tidligere anmeldt portvine fra Síbio, og må blankt erkende, at jeg er ret vild med deres stilart, og ikke mindst den tårnhøje drikkeglæde de leverer. At man kan fremstille en så vellavet LBV som denne, og samtidig sælge den inklusiv dansk moms for små hundrede kroner er en bedrift i sig selv. Der venter dig en portvinsoplevelse i særklasse, som byder på en intens tætpakket aromapalette af helt mørke bærfrugter med en velafstemt lækker frugtsødme, som fremstår meget harmonisk og afbalanceret til trods for de mange intense smagsindtryk. Defineret af en frisk underliggende syre og støttet af velpolerede tanniner ruller de tunge bærfrugter over tungen som fedmefuld sommervarm sirup, og kulminerer i en lækker blød finale med god længde. Síbio LBV 2013 er flydende slik for voksne med hang til store tætpakkede portvinsoplevelser, og kvalitetsmæssigt overpræsterer den langt over det forventelige i forhold til prisen. Server den let afkølet som en dessert i sig selv, eller som ledsager til oste og intense desserter med chokolade og frugt. Velbekomme.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner