Scheid Family Wines Redwick Vintner's Blend Monterey 2017

“Det smager sgu bare fortryllende godt!”
94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: USA. Californien
Pris: 99,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Er du til blød saftig frugtintens rødvin, der lægger sig på tungen som kølig silke, og som kan nydes af alle personer med hang til god rødvin – hvor som helst, når som helst, så bør du absolut kaste et blik på Redwick Vintner’s Blend Monterey 2017. Det er kærlighed ved første blik, og det smager bare fortryllende godt! Hele syv druesorter definerer denne publikumspleaser af en rødvin, for mindre kan jo ikke gøre det, når der nu står “Made in USA” på dåbsattesten. Men missionen lykkedes, og resultatet taler for sig selv i form af en yderst generøs og silkeblød frugtintens rødvin, der er dus med alle omkring bordet. Den åbner ballet med en voluminøs næse af fuldmoden blomme, brombær, hindbær, solbær, intens chokolade, frisk sød tobak og vanilje fra fadlagringen. Smagen er “smooth and silky”, og dejlig omfavnende med saftig frugtintensitet, som glider over tungen i højaromatisk stil understøttet af fuldmoden syre og søde tanniner, som skaber smukt fokus på dette californiske syvkløver. Det hele kulminerer i en smuk solnedgang på Highway 1 til tonerne af The Beach Boys legendariske “Kokomo” sat på repeat – erindringsværdig og uforglemmelig.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner