Scheid Family Wines Hames Creek Cabernet 2016

“Ualmindelig blød og frugtintens Cab’, der skriger “drik-mig” …”
93 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: USA, Californien
Pris: 89,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Vi skal en tur til Salinas Valley i Californien, hvor druematerialet til denne fløjlsbløde Cab’ er blevet fremelsket på vinmarker meget lig dem du finder i Napa Valley. Der befinder sig en ualmindelig flot Cabernet i glasset – spækket med kølig mundvandsdrivende frugtintensitet og fylde, der nærmest skriger “drik-mig” så snart korkproppen ryger. Det er klassisk vaniljekrydret Cabernet Sauvignon, som formår at placere sig i grænselandet mellem vulgær marmelade-vin og kraftfuld kompleks muskelvin, hvor den store vinoplevelse udebliver. Hames Creek 2016 er fløjlsblød, frisk og kraftfuld på samme tid, hvor et glas nemt bliver til to og … Næsen er klassisk fadlagret Cab’, der i elegante bølger sender mørke saftige bærfrugter som brombær, solbær, hindbær og blommer ledsaget af lækre vaniljekrydrede fadnoter op af glasset. I munden er den fyldig, cremet og ualmindelig blød og frugtintens med god friskhed og balance, der støttes af fuldmoden syre og silkebløde tanniner ud i en harmonisk lang finale med kokos-krydrede fadnoter. Hames Creek 2016 er et ualmindeligt godt glas vin til prisen, og en flot Cab’ med en vindende personlighed, og et yderst gæstfrit hjerte.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner