Rudi Rüttger Riesling Réserve trocken 2018

af Thomas fra Baregomad.dk
Rudi Rüttger Riesling Réserve trocken 2018

“Jeg får lyst til at danse på bordene, og bryde ud i tyske Schlagermusik”
★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Tyskland, Pflaz (Feuermännchen)
Pris: 99,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Jeg får lyst til at danse på bordene, og bryde ud i tyske Schlagermusik, for her får du fuld valuta for dine lommepenge. Kvaliteten er overbevisende til prisen, og du går ombord i en elegant slagkrydser af en Riesling Réserve med udsat kurs, og en målsat kaptajn i det gavmilde hjørne. I glasset er denne Riesling Réserve flot strågul med citrongule reflekser. Duften er indbydende og intens med vidunderlige noter af friske grønne æbler, mango, ananas, grape, honning og let syrlige danske madæbler. Smagen er halvtør og ganske gavmild med god fylde, saftig moden syrerygrad og en flot kontrastfyldt frugtprofil med mange spændende nuancer. Eftersmagen er spitzenklasse – lang og vedholdende med herlige nuancer af modne eksotiske frugter og diskrete kalkstenstoner. Rudi Rüttger Riesling Réserve trocken 2018 er bragende flot klassisk Riesling, som kan stå distancen til en lang række måltider, og som befinder sig i grænselandet tør til halvtør med en snert af sødme, som appellerer til mange vindrikkende forbrugere.

Jeg lægger vægt på det samlede helhedsindtryk af vinen. Sidder du og jeg tilbage som forbrugere med en god vinoplevelse ud fra det vi har smagt i glasset? Er vinen pengene værd? Og skiller vinen sig ud i forhold til mængden? Vinanmeldelser helt nede på jorden, som alle kan forstå og forholde sig til. Fra en forbruger til en anden. Det er de gode vinoplevelser i glasset vi husker.
★★★★★★ (6 stjerner)
Helt exceptionel god vinoplevelse
★★★★★ (5 stjerner)
Fremragende vinoplevelse
★★★★ (4 stjerner)
Gennemsnitlig value-for-money vin
★★★ (3 stjerner)
Under gennemsnittet
★★ (2 stjerner)
Utilfredsstillende vinoplevelse
★ (1 stjerne)
Hæld indholdet ud i vasken

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner