Rudi Rüttger Neuleininger Sonnenberg Spätburgunder Réserve Pfalz 2017

af Thomas fra Baregomad.dk
Rudi Rüttger Spätburgunder Reserve Trocken 2017

“Storcharmerende Spätburgunder i ægte Bourgogne-stil”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Tyskland, Pfalz
Pris: 139,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Pinot Noir eller Spätburgunder. Potato potato. Spätburgunder er Pinot Noir på tysk. Så er det på plads. Og der er umiskendeligt Pinot Noir i glasset. Sikke et glas. Fadlagret enkeltmarks Pinot Noir i storcharmerende Bourgogne-stil. Med denne Spätburgunder Réserve fremelsket på enkeltmarken Neuleininger Sonnenberg i Pfalz, får du blød kompleks frugtpower med kølig kalkstensdynamik, vidunderlig syrerygrad og forførende silkebløde tanniner. Næsen er forførerisk lokkende med sommersøde jordbær, kirsebær, lakrids, parfumereret blomsterbed, appelsinskal og letrøgede krydderier. I munden viser denne Spätburgunder stenet friskhed og tysk “ordnung muss sein”, og leverer et sandt overflødighedshorn af blød krydret frugtpower, der kulminerer i en lang harmonisk finale. Det er smuk tysk Spätburgunder med flot dybde, elegance og tydelige terroirtræk. Ægte Bourgogne-stil i tysk indpakning til den halve pris af en fransktalende Pinot Noir.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner