Prosper Maufoux Horizon du Sud Pinot Noir 2018

af Thomas fra Baregomad.dk
Prosper Maufoux Horizon du Sud Pinot Noir 2018

“Bourgogne-inspireret fransk Pinot Noir uden stjernenykker”
91 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Frankrig
Pris: 65,00 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Der er Pinot Noir i glasset, og endda en fransk en af slagsen til trods for den beskedne pris på blot femogtredskroner. Det kan gå begge veje, men Horizon du Sud Pinot Noir leverer en dejlig ukompliceret vinoplevelse som dufter og smager af Pinot Noir, og som på en god dag godt stilmæssigt kan minde om en let Bourgogne. Det er drikkevenlig Pinot Noir uden nogen større kompleksitet eller dybde, hvilket på en skøn sommerdag gør denne Pinot Noir til et yderst tiltalende bekendtskab. Let og elegant i stilen skabt til at sprede ukompliceret drikkeglæde til en rigtig fornuftig pris. Det er en læskende meditationsvin, som skal nydes afkølet på en lun sommeraften. Ikke i selskab med slagterens ribeye, men som voksen-saftevand imellem samtalerne. En glimrende hvidvins-erstatning med lidt mere på hjerte. Den er lys Bourgogne-farvet i glasset med en let frugtig næse af røde sommerbærfrugter og våd skovbund. Smagen er tør og dejlig saftig med en frisk livlighed af fløjlsbløde bærfrugter, som nærmest vægtløs lægger sig på tungen som kølig silke. Den skriger “drik-mig-og-nyd-livet”. Jeg er helt enig.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner