Prosper Maufoux Horizon du Sud Chardonnay 2018

af Thomas fra Baregomad.dk
Prosper Maufoux Horizon du Sud Chardonnay 2018

“Fin ukompliceret hverdags-Chardonnay”
90 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Frankrig
Pris: 49,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Vi skal en tur til Sydfrankrig, hvor vi finder druerne til denne letdrikkelige Chardonnay, som er skræddersyet til afslappet hverdagshygge uanset om menuen står på risotto, pasta eller sofahygge med lillemor. Prosper Maufoux står bag denne drikkevenlige Chardonnay, som har skabt et dejligt glas hvidvin med fokus på drikkeglæde uden større kompleksitet. Den er simpel i udtrykket, men leverer en klassisk sydfransk Chardonnay-oplevelse, der er dejlig frisk og let i udtrykket med en afdæmpet næse af blomstereng og eksotiske frugter. Smagen er medium fyldig, og opleves halvtør med en diskret let sødme af dejlige aromaer af citrus, lime, honning og ananas, som styres af en forholdsvis mild syre. Der er ikke plads til de helt store refleksioner i afslutningen, men det kan man heller ikke forvente af en vin til under halvtredskroner. Horizon du Sud er en ordinær hverdagsvin uden større overraskelser, men til en ganske attraktiv pris, som gør denne Chardonnay relevant og vedkommende når tørsten til et simpelt glas hvidvin melder sig. Som hyggeglas under madlavningen eller som læskende tørstslukker på terrassen.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner