Pound Cake Chardonnay 2018

Stor. Større. Pound Cake Chardonnay.”
96 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: USA, Californien
Pris: 89,00 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Gallovini.dk

Der er Pound Cake Chardonnay 2018 i glasset, og husk at smøre hele pladen fuld og tørre dig om munden, for det her er heftige sager. Er du til sprøde, ranke og mineralske hvidvine, vil du godt og grundigt få denne Chardonnay galt i halsen. Men er du derimod til fuldfed intens hvidvin med masser af smag og fadkarakter af flødekaramel, ristet eg, røg og mandler i skøn kombination med smagen af eksotiske frugter som kokos og moden ananas rammer du bullseye med denne flydende mørdej på flaske. Jeg er pjattet med Pound Cake, og selvom det ikke er en reklame for kakaomælk, får jeg lyst til at skrige “It’s Pound Cake, its heavy”. For jeg skal lige love for, at et par glas af denne bamsevin ligger tungt og godt i maven. Pound Cake Chardonnay 2018 er en fyldig fedmefuld charmør med et BMI-tal uden for kategori, men vi befinder os jo også i Californien, hvor “big is beautiful”. Det hele er perfekt orkestreret, og til trods for en sand overflod af sanseindtryk kører denne V8’er som smurt i Smør 40, og leverer en frisk harmonisk afbalanceret vinoplevelse, som går lige godt i spænd med mad som ren og skær tørstslukker af den helt store kaliber. Og til prisen er den mere end godkendt. Det bliver ikke meget større. “I Love It”.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner