Patrice Moreux Sancerre Rose 2018

“Ungdommelig rosévin med kant og finesse”
92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rosévin
Land: Frankrig, Sancerre
Pris: 119,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Vi befinder os i Sancerre i Loire-området, hvor denne elegante rosévin er blevet fremelsket. Sancerre er kendt for sine saftige hvidvine på Sauvignon Blanc, men kan så sandelig også gøre sig gældende indenfor fristende rosévine fremstillet på Pinot Noir. Patrice Moreux Sancerre Rose 2018 er ingen undtagelse, og er et virkelig yndefuldt glas rosévin, som fremstår rank og elegant i glasset med saftige ungdommelige bærfrugter, der lokker og frister til endnu en læskende mundfuld. Den fremstår rank og elegant i stilen, men vokser i munden og går hen og bliver ganske intens i finalen, hvilket blot løfter den til nye interessante højder. Næsen byder på delikate aromaer af røde sommerbærfrugter og parfumererede florale noter. I munden er den saftig og læskende med en dejlig afrundet smag, hvor den elegante Pinot Noir-frugt blidt lægger sig på tungen som et køligt silketørklæde med støtte af en forfriskende ungdommelig syre med intens frugtdreven fokus i finalen. Her får du en dejlig forfriskende rosé-oplevelse med god syre-energi, og elegante røde Pinot-frugter med mange interessante nuancer.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner