Niche de Torre Oria Petit Verdot Merlot Valencia 2015

af Thomas fra Baregomad.dk
Niche de Torre Oria Petit Verdot Merlot Valencia 2015

“Den smelter på tungen og gør ens knæ bløde som solbærgelé”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Spanien, Valencia
Pris: 79,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Jeg er helt oppe at ringe over denne spanske rødvin fra Valencia, som ganske enkelt smelter på tungen som var det stuetempereret “smørbar”. Glemt alt om kraftige tunge fadlagrede rødvine med spandevis af krydderier og tanniner, der udtørrer mundhulen. Niche er en blød behagesyg rødvin med blød på. En vaskeægte publikumspleaser, som både kan nydes til et godt stykke kød, simreret eller lidt fredagstapas, men som også er det rene voksensaftevand i sofaen en fredag aften. Fredagsslik for de voksne, som bare lokker med endnu et glas. Der venter dig en overdådig palette af mørke bærfrugter som solbær, brombær og blommer tilsat lidt vanilje, læder, tobak og sød lakrids. Den er utrolig behagelig og blød i munden med en lækker saftspændt friskhed, god fylde og en moden syre med understøttende søde runde tanniner, der guider denne lækkerbisken ud i en forholdsvis langstrakt letkrydret finale. Det findes ikke meget bedre til prisen fra disse kanter, og er absolut en mindeværdig rødvin.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner