Muré Riesling 2016 Clos Saint Landelin Grand Cru

af Thomas fra Baregomad.dk
Muré Riesling 2016 Clos Saint Landelin Grand Cru

“Pompøs klassevin af en sprudlende Riesling”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Frankrig, Alsace
Pris: 299,75 kr. pr. stk.
Forhandler: Skjold Burne

Riesling på den helt store klinge i et brilliant klassefyldt udtryk med mundvandsdrivende syre og afgrundsdyb kompleksitet. Her er der virkelig tale om en stor, stor klassevin af en Riesling fra Clos St. Landelin på 40 år gamle vinstokke, hvilket afstedkommer en ekspressiv og kraftfuld vinoplevelse. Næsen viser stor mineralitet og lokker med indbydende aromaer af honning, gule æbler, citrus, mirabelle og våd flint. De kraftfulde tropiske frugter slår nærmest smut henover tungen takket være en fokuseret knivskarp syre og mineralitet, der får denne Riesling til af fremstå aldeles stram og højaromatisk. Stor klassefyldt finale med masser af dybde og knivskarp friskhed. En udsøgt fornøjelse af en stor Riesling, der blot vil vokse sig større og større med årene.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner