Mio de M.O. Toro 2016

“Vægtløs Tempranillo i forførende Ribera del Duero-kvalitet”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Spanien, Toro
Pris: 115,00 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Portugiserne kan i den grad lave vinoplevelser, der sprænger rammerne for det muliges kunst i forhold til prisen, og Mio de M.O. Toro 2016 er ingen undtagelse. Portugisisk dirigent i spansk orkestergrav. Det er lidt af en atypisk opsætning, men den portugisiske stjerne-winemaker Rui Roboredo Madeira leverer en kraftkarl af en spansk rødvin pakket ind i det mest bløde ryatæppe. Det her er opskriften på en rigtig danskervin med 15% velintegreret alkohol, power og en graciøs blødhed, der går lige i hjertekulen. Det er overdådig Tempranillo pakket ind i den mest overdådige indpakning, som gør denne vin til en seriøs sofahyggevin eller en højaromatisk ledsager til en stor ribeye på grillen. Den er sortrød i glasset, og viser en dansende næse af mørke bærfrugter, kirsebær, chokolade og en seriøs vaniljebund med ristede noter fra fadlagringen. Det hele er perfekt orkestreret og doseret, og vinen fremstår utrolig harmonisk og nuanceret, hvor den kraftfulde Tempranillo-frugt svæver nærmest vægtløs over tungen ud i en smuk intens finale med krydrede tanniner. Det er intens tætpakket Tempranillo i vægtløs tilstand, hvilket gør denne kraftkarl ultradrikkelig og indbydende.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner