MiniMi Rosé 2019

“Tørstslukker-rosé med indbygget Middelhavs-stemning”
92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Frankrig, Provence
Pris: 70,00 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Skjold Burne

Er du på udkig efter en let og elegant sommer-rosé med indbygget Middelhavs-stemning, er MiniMi Rosé 2019 et ganske godt bud. Navnet “MiniMi” passer fremragende til denne rosé, for her har vi at gøre med en sart og elegant en af slagsen. MiniMi bygger på “less is more”, og her får du en elegant frisk rosévin der smager af sommerdage under parasollen på terrassen, hvor behovet for en læskende tørstslukker melder sig. Den er frisk og indbydende, og en rosé der befinder sig i den lette ende af skalaen, hvor der spilles på de lyse toner i arrangementet. Den er sart laksefarvet i glasset, og sender en diskret brise af rosenblade, citrus, mandler og hindbær op af glasset. I munden er MiniMi læskende og delikat med diskrete aromaer af røde sommerbærfrugter og let bitter citrus, som får selskab af en frisk syre, der gør denne rosé yderst velegnet som aperitif og tørstslukker på terrassen. Et glas bliver hurtigt til to. En rosé til nuét, hvor store tanker og fordybelse for en stund bliver lagt på hylden, og hvor det sarte og enkle er at foretrække. Jeg er ganske velfornøjet.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner