Medici Ermete Le Grotte Lambrusco Grasparossa di Castelvetro Dolce

af Thomas fra Baregomad.dk
Medici Ermete Le Grotte Lambrusco Grasparossa di Castelvetro Dolce

“Boblende sommerhygge i det muntre hjørne”
92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Mousserende vin, Lambrusco
Land: Italien, Emilia Romagna
Pris: 55,00 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Der er Lambrusco i glasset, og det er ikke en hvilken som helst en af slagsen. Det her er den ægte vare. Glem alt om billig-udgaverne fra det lokale supermarked, som lokker med deres fancy flasker og rosé-lignende indhold. Le Grotte kan gøre enhver kvinde blød i knæene, og var denne Lambrusco en kendis, ville den helt sikkert befinde sig godt i rollen som Tom Jones, der bryder ud i sangen “She’s a lady” så snart proppen ryger på denne fornøjelige boblevin. Le Grotte er boblende sommerhygge på flaske, som både kan sænke temperaturen et par grader under parasollen en varm sommerdag, eller forlænge de lyse lange sommeraftener med et par timer. Der er livlig mousse i glasset med en indbydende duft af kirsebær og solmodne sommerbærfrugter. Smagen er intens og frisk med en dejlig berusende sødme og sprudlende kulsyrebobler, som giver en harmonisk og livsbekræftende vinoplevelse når det bare er for sjov. Jeg er fan af kølig vellavet Lambrusco, og Le Grotte indfrier til fulde mine forventninger til et godt glas ukompliceret sommerhygge.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner