Malacara Malbec Mendoza 2018

“Saftig silkeblød publikumspleaser af en Malbec”
92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Argentina, Mendoza
Pris: 79,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Er du til silkebløde frugtdrevne vine med et stort gæstfrit sind, er Malacara Malbec Mendoza 2018 lige dig. En letdrikkelig publikumspleaser, der både gør det godt til en grillet steak på terrassen, eller som meditationsvin i sofaen, hvor den virkelig er i sit es. Det er blød letdrikkelig Malbec uden større overraskelser, men som præsterer jævnt og konstant under hele forestillingen. Og det føles rigtig behageligt og ganske befriende. Trygt og godt. Malacara er flot blæksort i glasset og byder op til dans med en forholdsvis intens næse af velpolerede mørke bærfrugter som solmodne blommer, kirsebær, blåbær og diskrete noter af våd flint og anis. Den første mundfuld ligger rigtig godt i munden – silkeblød og saftig, og smagen er dejlig harmonisk og elegant med en frisk velpoleret frugtprofil, som holdes under armen af frisk frugtsyre og silkebløde lakridssøde tanniner ud i en forholdsvis lang letkrydret afslutning. Det er letfordøjelig underholdning, som vil falde i god jord hos mange vinelskere, og som til prisen er ganske fornuftig. Jeg føler mig ganske godt underholdt.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner