Baregomad.dk
  • Madopskrifter
    • Forretter
    • Hovedretter
      • Billig aftensmad
      • Nem aftensmad
      • Simremad
      • Mormormad
      • Sund aftensmad
      • Weekendmad
    • Desserter
    • Bagværk
      • Brød med gærdej
      • Brød med bagepulver
      • Brød med surdej
      • Madbrød
      • Tærter
      • Skærekager
      • Småkager og mørdej
    • Salater og tilbehør
    • Vegetarmad og vegansk
    • Sæson
      • Grill
      • Jul
      • Nytår
      • Påske
  • Inspiration
    • Fisk og skaldyr
    • Frokostretter og tapas
    • Fjerkræ
    • Oksekød
    • Svinekød
    • Grøntsager
    • Krydret
    • Pasta, ris, bulgur og couscous
    • Sovs, dip og dressinger
    • Suppe
  • Madviden og tips
    • Bageskole
    • Fødevarer
  • Test af køkkenudstyr
  • Vinanmeldelser
    • Vintyper
      • Hvidvin
      • Rosévin
      • Rødvin
      • Mousserende vin
      • Champagne
      • Franciacorta
      • Cava
      • Crémant
      • Portvin
      • Øvrige hedvine
      • Spiritus
    • 0-99 kr.
    • 100-199 kr.
    • 200-299 kr.
    • +300 kr.
    • Skjold Burne
    • Supervin.dk
    • Gallovini
  • Om/kontakt
  • Test af køkkenudstyr
  • Opskriftsindex
  • Om “Barego’mad”
  • Cookies og persondatapolitik
Baregomad.dk
  • Madopskrifter
    • Forretter
    • Hovedretter
      • Billig aftensmad
      • Nem aftensmad
      • Simremad
      • Mormormad
      • Sund aftensmad
      • Weekendmad
    • Desserter
    • Bagværk
      • Brød med gærdej
      • Brød med bagepulver
      • Brød med surdej
      • Madbrød
      • Tærter
      • Skærekager
      • Småkager og mørdej
    • Salater og tilbehør
    • Vegetarmad og vegansk
    • Sæson
      • Grill
      • Jul
      • Nytår
      • Påske
  • Inspiration
    • Fisk og skaldyr
    • Frokostretter og tapas
    • Fjerkræ
    • Oksekød
    • Svinekød
    • Grøntsager
    • Krydret
    • Pasta, ris, bulgur og couscous
    • Sovs, dip og dressinger
    • Suppe
  • Madviden og tips
    • Bageskole
    • Fødevarer
  • Test af køkkenudstyr
  • Vinanmeldelser
    • Vintyper
      • Hvidvin
      • Rosévin
      • Rødvin
      • Mousserende vin
      • Champagne
      • Franciacorta
      • Cava
      • Crémant
      • Portvin
      • Øvrige hedvine
      • Spiritus
    • 0-99 kr.
    • 100-199 kr.
    • 200-299 kr.
    • +300 kr.
    • Skjold Burne
    • Supervin.dk
    • Gallovini
  • Om/kontakt

Bageskole

Er du også begejstret for at bage. Måske er du ligefrem bagenørd og surdejsekspert. Uanset bagekundskab og praktisk erfaring, får du i dette forum masser af brugbare tips, tricks og gode råd med på vejen, som vil klæde dig på til endnu større bageoplevelser og vellykkede bagværk.

Alle kan bage, og alle bør bage. Hjemmebagt brød er langt bedre end hjemmebragt brød, men der ligger selvfølgelig også en del teori og viden bag det gode bagværk. Der er trods alt en grund til, at en bager skal stå i lære i fire år før man kan kalde sig bager eller konditor. Med denne bageskole vil jeg give dig en masse gode råd, tips og tricks med på vejen, så vejen til mesterlige bageoplevelser bliver til en leg.

God bagelyst.

  • BageskoleFødevarerMadviden og tips

    Bageenzymer

    BageskoleFødevarerMadviden og tips

    Bageenzymer

    af Thomas fra Barego'mad 14. marts 2021
  • BageskoleFødevarerMadviden og tips

    Meltyper

    BageskoleFødevarerMadviden og tips

    Meltyper

    af Thomas fra Barego'mad 5. marts 2021
  • BageskoleFødevarerMadviden og tips

    Hvad er forskellen på frisk gær og tørgær?

    BageskoleFødevarerMadviden og tips

    Hvad er forskellen på frisk gær og tørgær?

    af Thomas fra Barego'mad 24. februar 2021
  • BageskoleFødevarerMadviden og tips

    Sådan bager du med tørgær

    BageskoleFødevarerMadviden og tips

    Sådan bager du med tørgær

    af Thomas fra Barego'mad 15. februar 2021
  • BageskoleFødevarerMadviden og tips

    Hvilken olie er bedst at bage med

    BageskoleFødevarerMadviden og tips

    Hvilken olie er bedst at bage med

    af Thomas fra Barego'mad 28. januar 2021
  • BageskoleFødevarerMadviden og tips

    Omregn måleenheder for ingredienser

    BageskoleFødevarerMadviden og tips

    Omregn måleenheder for ingredienser

    af Thomas fra Barego'mad 21. januar 2021
  • BageskoleMadviden og tips

    Hydration i brød

    BageskoleMadviden og tips

    Hydration i brød

    af Thomas fra Barego'mad 16. oktober 2020
  • BageskoleMadviden og tips

    Opnå det perfekte bageresultat med et bagestål

    BageskoleMadviden og tips

    Opnå det perfekte bageresultat med et bagestål

    af Thomas fra Barego'mad 15. oktober 2020
  • BageskoleMadviden og tips

    Frysning af brød og kager

    BageskoleMadviden og tips

    Frysning af brød og kager

    af Thomas fra Barego'mad 15. oktober 2020
Indlæs flere indlæg

Mest populære indlæg

  • 1

    Hakkebøffer i fad

  • 2

    Svampet chokoladekage

  • 3

    Søren Ryge kringle med marcipanremonce

  • 4

    Mørbrad i fad

  • 5

    Maskeret blomkål

  • 6

    Spidskålssalat

Seneste indlæg

  • Rødbedetzatziki

  • Spinatroulade med laks

  • Karamelliserede nødder

  • Svinemørbrad i Riesling-drøm

  • Melanzana alla parmigiana

  • Napoleonshatte

Mød forfatteren bag Baregomad.dk

Mød forfatteren bag Baregomad.dk

Thomas Udbye

Velkommen til mit fristed og madværksted, hvor jeg gerne vil dele min passion for god mad uden det kræver det sorte bælte i kogekunst. Baregomad.dk er ganske enkelt gode madoplevelser - uanset om du er til vegansk, stegt flæsk, salater, retro-bagværk eller lidt af det hele.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email
Footer Logo
  • Bloggen “Barego’mad”
  • Cookies og persondatapolitik

Ⓒ2021 - Barego'mad. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes uden tilladelse.
Tilpas cookiesomhandlende cookies eller læs mere om cookies og persondatapolitik her.

Baregomad.dk respekterer privatlivets fred
Baregomad.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling, forbedre din brugeroplevelse og til reklame. Brugen af cookies kan fx omhandle registrering af ip-numre til statistik, og du accepterer anvendelsen af cookies ved at klikke på "Accepter alle".
Tilpas cookiesAccepter alleAfvis alle
Cookies og persondata

Anvendelse af cookies på baregomad.dk

Baregomad.dk anvender cookies 🍪 til at huske dine indstillinger, trafikmåling, forbedret brugeroplevelse og reklamelinks. Brugen af cookies kan fx omhandle registrering af IP-numre, og du accepterer dette ved at klikke på "Accepter alle". Læs mere om brugen af cookies og hvordan du sletter dem her.
Necessary
Altid aktiveret

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Other

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.

Analytics

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Advertisement

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Performance

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Others

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.

CookieVarighedBeskrivelse
cookielawinfo-checkbox-other1 yearNo description

Gem & Acceptér