Baregomad.dk » Opskrifter » Sæson

Nytår

  • Hvis du leder efter den perfekte påskekage til at imponere dine gæster med, behøver du ikke lede længere. Lad mig præsentere dig ...

  • Butterdej er som en magisk tryllestav i køkkenet - den forvandler simple ingredienser til forførende delikatesser på ingen tid. En af de ...

  • Den ultimative topping til enhver dessert. Skovbærkompot er ikke bare en almindelig topping til din dessert - det er et gastronomisk højdepunkt, ...

  • Når vi taler om mørt og smagfuldt kød, er der få ting, der kan sammenlignes med en veltilberedt nakkefilet. Nakkefilet er skåret ...

  • Blinis med stenbiderrogn er en fantastisk forret eller lækker snack-anretning, som har vundet stor popularitet over hele verden. Blinis er kort fortalt ...

  • Værsgo – så er der små æbletærter med karamelliseret marcipanremonce i airfryer. Små æbletærter i airfryer er en lækker og nem kagedessert, ...

  • Lakseroulade. Lakseruller med laks og flødeost. En populær klassiker indenfor forretter, som er utrolig nem at tilberede, og som samtidig er en ...

  • Jeg er helt pjattet med risotto, da det både er nemt og lækkert. Den helt klassiske udgave af risotto består af løg, ...

  • Syltede pærer i sukkerlage. Blød vaniljeparfait og hjemmelavet chokoladesovs. En vaskeægte dessert-klassiker, som for mit vedkommende vækker gode barndomsminder. En populær isdessert ...

  • Lækker rosastegt culottesteg tilberedt i airfryer - og helt uden en masse svineri og os i køkkenet. Det er kort og godt ...

  • Trifli med saftige appelsinstykker, makroner og en mundvandsdrivende lækker mascarponecreme. En vaskeægte retro-dessert, som alle med en forkærlighed for appelsiner vil elske. ...

  • Spiselig jord af chokolade. Chokoladegrus. Chokoladejord. Knasende små chokoladestykker. Krystalliseret chokolade. Prikken over i'et på enhver dessert, som løfter din gastronomiske kunnen ...

  • Klassisk hummerbisque med pandestegte jomfruhummerhaler. Her får du min personlige opskrift på den populære skaldyrssuppe med jomfruhummere, som med statsgaranti sender dine ...

  • Spring ind i det nye år med denne mundvandsdrivende lækre nytårsdessert, som er en nem og lækker dessert til årets sidste aften. ...

  • Risalamande i nye klæder forklædt som en mundvandsdrivende lækker cheesecake. Den ultimative juledessert til juleaften, eller som julekage i kølvandet på en ...

  • Ingen jul uden gammeldags jødekager. Klassiske julesmåkager med kanelsukker og grofthakkede mandler. For mig indbegrebet af julebag på lige fod med vaniljekranse ...

  • Jeg er pjattet med mormormad, og ikke mindst mange af de klassiske retter tilbage fra ens svundne barndom i 1980'erne. Indbagt mørbrad ...

  • Hvorfor gå ned i det lokale supermarked, og købe en færdiglavet krebsehalesalat, når du kan lave din egen hjemmelavede udgave på bare ...

  • Ristet friskkværnet peber. Salt. Pecorino. Parmesan. Olivenolie. Kogt pastavand. Spaghetti. Syv simple ingredienser, som udgør rygraden i denne klassiske opskrift på cacio ...

  • Denne islagkage med browniebund har efterhånden været et fast indslag til fødselsdage og gæstemiddage gennem de seneste mange år. Den er blevet forfinet og justeret ...

  • Jeg er ret begejstret for løgkompot, og kan spise det hele året rundt. Løgkompot med honning, balsamico, æbleeddike og timian er det ...

  • Quesadillas er kort og godt fyldte tortillapandekager tilberedt på pande. En quesadilla består af en tortillapandekage af majs- eller hvedemel, som steges ...

  • Jeg elsker ost, og i særdeleshed ost toppet med syltede valnødder. Syltede valnødder kan laves i alle mulige variationer, men denne opskrift ...

  • Dadler med bacon spækket med frisk blød gedeost. Store bløde Medjoul dadler svøbt ind i en halv skive bacon. Den ultimative appetizer ...

  • Jeg er vild med både bacon og sovs. Sovs som i S-O-V-S, og selvfølgelig tilberedt på piske- eller madlavningsfløde. Bacon og fløde ...

  • Nem mad er god mad. Blinis med laks er nem at tilberede, og samtidig en utrolig lækker og populær spise, som jeg ...

  • Jeg er pjattet med grønkålssalat i vinterhalvåret. Grønkålssalat spækket med sprøde æblestykker, appelsin, tranebær, valnødder og ikke mindst masser af søde granatæblekerner. ...

  • Pommes rösti. Rosti. Røsti. Kartoffel rösti. Kært barn har mange navne, og uanset talemåde drejer det sig selvfølgelig om den klassiske kartoffelret ...

  • Panna cotta er italiensk flødedessert på den helt store klinge. Oprindeligt kommer denne enkle, men mundvandsdrivende lækre flødebudding fra Piemonte i Norditalien, ...

  • Vi skal tilbage til det herrens år 1951 i New Orleans. Faktisk det år min far blev født, men det er jo ...

Ⓒ 2024 - Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. Moderne Medier ApS. CVR: 42394157.

Ad blocker fundet!

Det er ikke gratis at drive sådan en hjemmeside, og derfor er vi afhængige af reklameindtægterne. Så vær sød at slå din Ad Blocker fra. På forhånd tak.