Baregomad.dk » Opskrifter » Sæson » Jul

Jul

  • Risengrød er en vaskeægte juleklassiker, som gør sit indtog i de danske hjem når vinteren sætter ind med sin kulde og mørke. ...

  • Lakseroulade. Lakseruller med laks og flødeost. En populær klassiker indenfor forretter, som er utrolig nem at tilberede, og som samtidig er en ...

  • Trifli med saftige appelsinstykker, makroner og en mundvandsdrivende lækker mascarponecreme. En vaskeægte retro-dessert, som alle med en forkærlighed for appelsiner vil elske. ...

  • Spiselig jord af chokolade. Chokoladegrus. Chokoladejord. Knasende små chokoladestykker. Krystalliseret chokolade. Prikken over i'et på enhver dessert, som løfter din gastronomiske kunnen ...

  • Risalamande i nye klæder forklædt som en mundvandsdrivende lækker cheesecake. Den ultimative juledessert til juleaften, eller som julekage i kølvandet på en ...

  • Ingen jul uden gammeldags jødekager. Klassiske julesmåkager med kanelsukker og grofthakkede mandler. For mig indbegrebet af julebag på lige fod med vaniljekranse ...

  • Sprødstegt andesteg med mørt og saftigt kød. Det er kort og godt opskriften på saftig andesteg i ovn. And er for mange ...

  • Hvorfor nøjes med de traditionelle hårdkogte æg på frokostbordet, når du nu kan lave din egen ekstravagante udgave på fyldte æg på ...

  • Hvorfor gå ned i det lokale supermarked, og købe en færdiglavet krebsehalesalat, når du kan lave din egen hjemmelavede udgave på bare ...

  • Jeg er ret begejstret for løgkompot, og kan spise det hele året rundt. Løgkompot med honning, balsamico, æbleeddike og timian er det ...

  • Brunede kartofler er den ultimative klassiker på julebordet - uanset om de skal serveres til juleand eller sprødstegt flæskesteg. Eller begge dele ...

  • Jeg elsker ost, og i særdeleshed ost toppet med syltede valnødder. Syltede valnødder kan laves i alle mulige variationer, men denne opskrift ...

  • Krydrede julesmåkager. En sand juleklassiker med en bred palette af julekrydderier. Brunkager. En af mine favoritsmåkager ved juletid, som med garanti vil ...

  • Små runde kager med en sprød gylden skorpe. Ingen julemåned uden gløgg og æbleskiver. Hjemmelavede æbleskiver med kærnemælk, æg, citronskal, vanilje og ...

  • Jeg er pjattet med grønkålssalat i vinterhalvåret. Grønkålssalat spækket med sprøde æblestykker, appelsin, tranebær, valnødder og ikke mindst masser af søde granatæblekerner. ...

  • Butterdejsreder med laks er ikke kun et smukt syn på bordet, men er også en mundvandsdrivende lækker forret med sprød butterdej, koldrøget ...

  • Spinatroulade med laks. En vaskeægte klassiker indenfor forretter, som er utrolig nem at tilberede, og som samtidig er en fryd for øjet, ...

  • Karamelliserede nødder er noget af det nemmeste at tilberede, og der findes rigtig mange måder at karamellisere nødder på. Jeg vil vove ...

  • Jeg er vild med risalamande. Klassisk risalande tilberedt helt fra bunden på kogt risengrød, flødeskum, smuttede mandler, vanilje og kirsebærsovs. Masser af ...

  • Jeg er ret pjattet med belgiske vafler. Både de lette og sprøde af slagsen, og den helt tunge udgave (Gaufres de Liége) ...

  • Canelé er det franske svar på en amerikansk cupcake. En mellemting mellem en vandbakkelse og en souffleret vaniljecreme, som er indkapslet i ...

  • Er du klar til at tage med i Tivoli, og nyde duften af nybagte churros rullet i kanelsukker, flormelis eller toppet med ...

  • Stuvet hvidkål er en gudespise hvis du spørger mig. Det er klassisk mormormad på den helt store klinge, og vækker barndomsminder fra ...

  • Cocktailsauce, skaldyrsdressing eller blot dressing til tunmousse. Jeg vil mene det kommer ud på et, da der er tale om en kold ...

  • Denne opskrift på klassisk tunmousse er ren retro på den helt store klinge, og et levn fra de glade 1980'ere, hvor denne ...

  • Mørbrad a la creme er en ægte dansk klassiker indenfor kategorien "mormormad". Jeg tænker denne gamle traver af en klassisk dansk spise ...

  • Risalamande består kort og godt af risengrød, hakkede mandler, flødeskum, sukker og vanilje, og er til trods for det franskklingende navn lige ...

  • Hvorfor ikke erstatte klassisk ris a la mande med en julet udgave af trifli - helt uden tunge grødris og seriøse mængder ...

  • Hjemmelavede fedtebrød er noget af det nemmeste bagværk du kan stå med i køkkenet, men det bliver denne klassiske småkage absolut ikke ...

  • Brændte mandler er indbegrebet af klassisk juleknas - forestil dig lige en gågade eller et julemarked uden duften af brændte mandler ... ...

  • Indrømmet. Jeg elsker risengrød under dynen (det gør mine børn også). God gammeldags risengrød tilberedt under dynen, toppet med en smørklat og ...

  • /Reklame i samarbejde med Læsø Salt/ Hjemmelavede saltmandler er et hit for både store og små, og en populær snacktype som man ...

  • Kokostoppe minder mig sådan om min kære mormor, som var en ørn i køkkenet, og som ofte stod klar med hjemmelavede kokostoppe ...

  • Ingen jul uden vaniljekranse i hjemmet. Indrømmet, vaniljekranse er nok min favoritsmåkage af alle småkager. Lige så lang tid jeg kan huske tilbage ...

Ⓒ 2024 - Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. Moderne Medier ApS. CVR: 42394157.

Ad blocker fundet!

Det er ikke gratis at drive sådan en hjemmeside, og derfor er vi afhængige af reklameindtægterne. Så vær sød at slå din Ad Blocker fra. På forhånd tak.