Baregomad.dk » Opskrifter » Desserter

Desserter

  • Hvis du leder efter den perfekte påskekage til at imponere dine gæster med, behøver du ikke lede længere. Lad mig præsentere dig ...

  • Den ultimative topping til enhver dessert. Skovbærkompot er ikke bare en almindelig topping til din dessert - det er et gastronomisk højdepunkt, ...

  • Risengrød er en vaskeægte juleklassiker, som gør sit indtog i de danske hjem når vinteren sætter ind med sin kulde og mørke. ...

  • Værsgo – så er der små æbletærter med karamelliseret marcipanremonce i airfryer. Små æbletærter i airfryer er en lækker og nem kagedessert, ...

  • Syltede pærer i sukkerlage. Blød vaniljeparfait og hjemmelavet chokoladesovs. En vaskeægte dessert-klassiker, som for mit vedkommende vækker gode barndomsminder. En populær isdessert ...

  • Trifli med saftige appelsinstykker, makroner og en mundvandsdrivende lækker mascarponecreme. En vaskeægte retro-dessert, som alle med en forkærlighed for appelsiner vil elske. ...

  • Spiselig jord af chokolade. Chokoladegrus. Chokoladejord. Knasende små chokoladestykker. Krystalliseret chokolade. Prikken over i'et på enhver dessert, som løfter din gastronomiske kunnen ...

  • Spring ind i det nye år med denne mundvandsdrivende lækre nytårsdessert, som er en nem og lækker dessert til årets sidste aften. ...

  • Risalamande i nye klæder forklædt som en mundvandsdrivende lækker cheesecake. Den ultimative juledessert til juleaften, eller som julekage i kølvandet på en ...

  • Værsgo – så er der tærte med æbler og mørdej. Kort og godt klassisk æbletærte. Spækket med aromatiske danske æbler, som gør ...

  • Rabarberkompot er for mig synonym med dansk forår og sommer på lige fod med solmodne jordbær. En simpel haveplante, som med sin ...

  • Nu skal vi en tur down memory lane - helt tilbage til min barndom, hvor jeg tydeligt husker min mormors udgave af ...

  • Denne islagkage med browniebund har efterhånden været et fast indslag til fødselsdage og gæstemiddage gennem de seneste mange år. Den er blevet forfinet og justeret ...

  • Hjemmelavet müslibar med kun tre ingredienser. Banan. Finvalsede havregryn. Chokolade-knapper. Det er kort og godt opskriften på en sund snack, som er ...

  • Mazarinkage med marcipan sender mig fluks tilbage til barndommens gade. En af mine all-time-kage-favoritter på lige fod med "den-du-ved-nok-kage" og den grønne ...

  • Jeg elsker ost, og i særdeleshed ost toppet med syltede valnødder. Syltede valnødder kan laves i alle mulige variationer, men denne opskrift ...

  • Små runde kager med en sprød gylden skorpe. Ingen julemåned uden gløgg og æbleskiver. Hjemmelavede æbleskiver med kærnemælk, æg, citronskal, vanilje og ...

  • Citronkage. Svampet. Saftig. Frisk. Syrlig. Den ultimative citronkage, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er personlig helt vild med citronkagen fra ...

  • Værsgo - kage med æble og kanel. Æblekage med kanel bagt i ovn. Spækket med aromatiske danske æbler, som gør denne klassiske ...

  • Panna cotta er italiensk flødedessert på den helt store klinge. Oprindeligt kommer denne enkle, men mundvandsdrivende lækre flødebudding fra Piemonte i Norditalien, ...

  • Vi skal tilbage til det herrens år 1951 i New Orleans. Faktisk det år min far blev født, men det er jo ...

  • Fuglereder. Marengsreder. Pavlova fuglereder. Fuglerede af marengs. En skøn retro-dessert på lige fod med citronfromage og Pære Belle Helene. En klassisk dessert ...

  • Jordbærsirup. Hjemmelavet jordbærsirup af solmodne danske jordbær. Flydende sødmefuld sirup perfekt til sommercocktails, is, pandekager, skyr, desserter og meget andet. Det er ...

  • Opskriften på denne dessert er bogstaveligt talt en nem dessert, som kun kræver tyve minutters indsats i køkkenet plus 20-25 minutters tilberedning ...

  • Karamelliserede nødder er noget af det nemmeste at tilberede, og der findes rigtig mange måder at karamellisere nødder på. Jeg vil vove ...

  • Napoleonshatte har altid været en af mine helt store favoritter indenfor tørkager. Det er en vaskeægte konditorklassiker, som får mit madglade hjerte ...

  • Norske skoleboller. Norsk skolebrød. Norske fjeldboller. Kært barn har mange navne, men en norsk skolebolle er i bund og grund bare en ...

  • Jeg er vild med risalamande. Klassisk risalande tilberedt helt fra bunden på kogt risengrød, flødeskum, smuttede mandler, vanilje og kirsebærsovs. Masser af ...

  • Jeg er ret pjattet med belgiske vafler. Både de lette og sprøde af slagsen, og den helt tunge udgave (Gaufres de Liége) ...

  • Canelé er det franske svar på en amerikansk cupcake. En mellemting mellem en vandbakkelse og en souffleret vaniljecreme, som er indkapslet i ...

  • Er du klar til at tage med i Tivoli, og nyde duften af nybagte churros rullet i kanelsukker, flormelis eller toppet med ...

Ⓒ 2024 - Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. Moderne Medier ApS. CVR: 42394157.

Ad blocker fundet!

Det er ikke gratis at drive sådan en hjemmeside, og derfor er vi afhængige af reklameindtægterne. Så vær sød at slå din Ad Blocker fra. På forhånd tak.