Louis Moreau Chablis 2018

“Forårskåd klassisk Chablis med et twist”
93 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Frankrig, Chablis
Pris: 149,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Der er klassisk Chablis i glasset, og det smager og dufter også som Chardonnay fra det nordligste vinområde i Bourgogne, og dog … Jeg fornemmer også lidt eksotiske frugter i denne veldrejede hvidvin fra Louis Moreau, som bærer præg af at være barn af verdensklasse årgangen 2018, som siges at være den bedste årgang i Chablis i 20 år. Det er forårskåd klassisk Chablis med et twist. Veldrejet mineralsk Chablis tilsat små penselstrøg af en eksotisk strandkant med en letsaltet brise kørende i baggrunden. Der bliver åbnet op for ballet med en skøn potpourri af hvide blomster, grønne æbler, pærer, fersken og citrus, som let og elegant danser på de let fugtige granitfliser, som morgenduggen endnu gør krav på. Smagen er rund og lækker cremet, og den smyger sig forholdsvis tørt og indsmigerende over tungen i en flot stenet dimension, som hele tiden popper op i bakspejlet understøtet af en frisk syre ud i en lang læskende afslutning. Det er Chablis i autentisk udførelse, som mestrer alt godt fra havet, og som samtidig befinder sig godt i rollen som sommer-meditationsvin på terrassen, når lysten til frisk mineralsk Chardonnay melder sig.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner