Lopez Cristobal Ribera del Duero Crianza 2016

“Elegant klassevin fra Ribera del Duero”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Spanien, Ribera del Duero
Pris: 149,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Værsgo – så er der klassisk Ribera del Duero i glasset tilsat lige dele elegance, rankhed og finesse, og resultatet er intet mindre end fantastisk til prisen. Her får du virkelig en saftig og frugtig Ribera del Duero Crianza, som på smukkeste vis leverer en saftspændt silkeblød vinoplevelse spækket med potente mørkerøde bærfrugter, perfekt nerve og en levende fuldmoden syre. Der er krydderier, urter og velafstemte fadnoter for alle pengene i både næse og mund, men nøje afstemt og orkestreret med fokus på formidling af den rene finessefulde frugt, som kulminerer i en lang eftersmag med mange nuancer og en meget tiltalende blødhed. Det er klassevin, som gør en glad i låget så snart proppen ryger.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner