Annonce

Las Tierras de J. Rodriguez Vino de Pueblo Toro 2015

af Thomas fra Baregomad.dk
Las Tierras de J. Rodriguez Vino de Pueblo Toro 2015

Kør længere på literen med en Tempranillo fra Toro”
93 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Spanien, Toro D.O.
Pris: 129,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Spanske vine har en tendens til at gøre mig blød i knæene, og denne vellavede Tempranillo fra Toro er absolut ingen undtagelse. Det smager og minder til forveksling om en flot rødvin fra Ribera del Duero, som ligger nord for Toro. Det gør absolut ikke noget, når prisen er lavere og kvaliteten i top. Las Tierras Vino de Pueblo er lige til at gå ombord i, og leverer en fløjsblød intens vinoplevelse med stor frugtkoncentration. Næsen lokker som en anden tyrefægter med en overdådig rødfrugtig palette af solmodne bærfrugter, blommer, vilde urter og velintegrerede fadnoter af vanilje, tobak, lakrids og kanel, som viser stor dybde. Smagen er intens frugtig og fyldig med en fløjlsblød tekstur, som matches af den fuldmodne syre som giver de mørke frugter modspil og balance inden de forholdsvis søde tanniner styrer vinen ud i en krydret elegant finale. Du kører virkelig længere på literen med en Tempranillo fra Toro, og dette drikkevenlige eksemplar vil jeg gerne have liggende på vinhylden.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2022 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner