L. C. Brotte Tavel Rosé Les Églantiers 2018

“Tavel rosé, der kan få dit fjerkræ på grillen til at smide skindet”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rosévin
Land: Frankrig, Rhône
Pris: 107,50 kr. pr. stk ved køb af 2 stk.
Forhandler: Skjold Burne

Kun et stenkast syd for Chateauneuf-du-Pape finder du Tavel, som fremelsker nogle af de bedste rosévine i Frankrig. Vi befinder os i Sydrhône, og stilen er kraftfuld, tør og kompleks, men leveringsdygtig i nogle bjergtagende rosé-oplevelser, som virkelig har noget på hjerte. L. C. Brotte Tavel Rosé Les Églantiers 2018 er en af disse vine. Det er rustikt på den gode måde, og der venter dig lidt af et smagsorgie i glasset. Det er ikke saftigt og frugtigt ved første øjekast, men kraftfuldt og krydret med en god fylde, fedme og struktur, som gør denne rosé helt oplagt som ledsager til mange kulinariske herligheder på grillen. En oplevelsesværdig rosévin med licens til det store provencalske køkken. Den fremtræder utrolig smuk og energisk i glasset med sin dybrøde farve, og inviterer indenfor med en skøn afdæmpet duft af modne sommerbærfrugter, vandmelon, fersken og lidt Aperol. Smagen er halvtør, fyldig og dejlig blød med en god portion syre, der gør denne komplekse rosé frisk og tiltrækkende til trods for den tunge frugt, som langsomt indfinder sig fra dybet. Det er rosé fra Tavel på den store klinge, som blot ved at blinke fra glasset kan få fjerkræet på grillen til at smide skindet. Velbekomme.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner