Gustave Lorentz Riesling Réserve Alsace 2018

af Thomas fra Baregomad.dk
Gustave Lorentz Riesling Réserve Alsace 2018

“Nuanceret tosproget Riesling i charmerende stil”
92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Frankrig, Alsace
Pris: 99,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Vinrejsen går til Alsace, hvor vi finder denne dejlige – lidt rustikke Riesling fremelsket af Alsace-producenten Gustave Lorentz. Det er klassisk Alsace-Riesling med et tosproget twist, for der er også noget tysk Riesling over den i kraft af at den er tør, men ikke opleves “knastør”. Næsen er lidt introvert, og aromaerne lader vente lidt på sig i glasset, men man fornemmer delikate noter af hvide blomster, grønne æbler, lidt tropiske frugter og en sart karakteristisk duft af petroleum. Smagen er noget mere givende og tilgængelig, og opleves tør og let cremet i sin tekstur med god moden syre som styrer den friske Riesling-frugt ud i en charmerende mineralsk finale med god længde og dybde. Gustave Lorentz Riesling Réserve Alsace 2018 er en oplagt ledsager til grillet fisk og fjerkræ, skaldyrsretter og fyldige sommersalater. Det er charmerende Alsace-Riesling i en nuanceret tosproget fortolkning.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner