G.H. Martel Premier Cru Brut

“Rålækker dybsindig Champagne”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Mousserende vin
Land: Frankrig, Champagne
Pris: 269,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Der er Premier Cru Champagne i glasset, og det er slet ikke så tosset. Faktisk er G.H. Martel Premier Cru Brut en rålækker dybsindig Champagne, som leverer et overraskende højt niveau til prisen. De to druesorter Chardonnay og Pinot Noir sidder samhørigt i orkestergraven, og leverer en overbevisende udgave af Hans Christian Lumbye’s “Champagnegalop” smukt orkestreret af G.H. Martel. Det er en indbydende og omfavnende Champagne, som jeg tror vil falde i god jord hos rigtig mange forbrugere med hang og kærlighed til vaskeægte Champagne. Denne Premier Cru viser en åben og smuk frugtig næse af tørrede frugter, parfume, blomster og ristet brød. Smagen er dyb, omfavnende og levende med et frisk frugtigt udtryk uden nævneværdig sødme, men med veloplagte aromaer af grønne æbler, honning og ristede fadnoter som styres af en blid moden syre, inden en frisk blid tørhed lukker og slukker for forestillingen. G.H. Martel Premier Cru Brut leverer en overbevisende Champagne-oplevelse, som bevarer rytmen og overblikket i orkestergraven uanset om den står på skaldyr, foie gras eller selvforkælelse. Tak for underholdningen. Ekstranummer, ekstranummer …

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner