Feudo Maccari Grillo Olli 2019

“Syditaliensk storcharmør med et behagesygt hjerte”
★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Italien, Sicilien
Pris: 95,00 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Værsgo, så er der hvidvin for alle pengene i form af en syditaliensk storcharmør ved navn Grillo. Dåbsattesten siger Sicilien, og til trods for sine vulkanske rødder, er der intet hårdtslående og skarpe kanter over denne vindende hvidvin, tværtimod. Denne hvidvin vil med statsgaranti falde i god jord hos langt de fleste vindrikkende forbrugere, da der er blød frugt og tårnhøj drikkeglæde i rigelige mængder. Grillo fremstår flot strågul i glasset med en lækker cremet viskositet, som får skarp konkurrence af en inviterende aromatisk næse af hvide sommerblomster, sprøde grønne æbler, citrus og eksotiske frugter. I munden er Grillo dejlig blød og cremet i en frisk og frugtig stil med en diskret frugtsødme. Vinen styres af en læskende syre og vulkansk stenethed, som afslører vinens vulkanske rødder. Eftersmagen kulminerer i en lang syrefrisk finale, som en oversøisk Chardonnay uden fad. Er du på udkig efter en publikumspleaser af en hvidvin, som du med ro i sindet kan servere til brylluppet, familiefesten eller blot nyde bag ligusterhækken til sommermåltider og som læskende fyldig tørstslukker, vil Grillo være et rigtig godt bud på en blød og frugtintens hvidvin med et behagesygt hjerte.

Jeg lægger vægt på det samlede helhedsindtryk af vinen. Sidder du og jeg tilbage som forbrugere med en god vinoplevelse ud fra det vi har smagt i glasset? Er vinen pengene værd? Og skiller vinen sig ud i forhold til mængden? Vinanmeldelser helt nede på jorden, som alle kan forstå og forholde sig til. Fra en forbruger til en anden. Det er de gode vinoplevelser i glasset vi husker.
★★★★★★ (6 stjerner)
Helt exceptionel god vinoplevelse
★★★★★ (5 stjerner)
Fremragende vinoplevelse
★★★★ (4 stjerner)
Gennemsnitlig value-for-money vin
★★★ (3 stjerner)
Under gennemsnittet
★★ (2 stjerner)
Utilfredsstillende vinoplevelse
★ (1 stjerne)
Hæld indholdet ud i vasken

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2022 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner