Feudo Maccari Grillo Olli 2018

“Himmelsk charmør med vulkanske rødder”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Italien, Sicilien
Pris: 95,00 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Feudo Maccari Grillo Olli 2018 må være vinverdenens svar på en multifunktionel schweizerkniv. En hvidvin som med statsgaranti vil behage langt de fleste ganer – ikke mindst dem som sætter pris på en fyldig frugtintens hvidvin med en let sødme og læskende mundrensende syre. Denne himmelske charmør er som sendt fra himlen, og er landet lige ved foden af Etna på vulkanøen Sicilien. Det er ikke en eksplosiv sag til trods for dens geografiske rødder, men en blød frugtintens storcharmør med et meget vindende væsen inspireret af en fyldig cremet Chardonnay. En hvidvin du kan servere til brylluppet, familiefesten eller blot nyde bag ligusterhækken til lette sommermåltider og som læskende tørstslukker, der bare skriger på et glas mere til tonerne af “Sunshine Reggae”. Olli Grillo er flot strågul i glasset med en lækker cremet viskositet, som får skarp konkurrence af en inviterende aromatisk næse af hvide sommerblomster, sprøde grønne æbler, citrus og eksotiske frugter. Smagen er frisk og frugtig med en let behagelig sødme og en underspillet mineralsk salt syrerygrad i en fyldig tætpakket pleaserstil. Eftersmagen kulminerer i en lang og frugtintens finale, som byder på mange spændende nuancer. Denne hvidvin har ramt mig lige i solar plexus.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner