Faustino Rivero Ulecia Albarinõ 2018

“Veloplagt syrefrisk Albarinõ i letweltervægt”
93 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Spanien, Rías Baixas
Pris: 100,00 kr. pr. stk. ved køb af to flasker
Forhandler: Skjold Burne

Der er liv og glade dage for alle pengene i dette glas. Der er en flot illustreret fisk på forsiden af etiketten, og det er lige før jeg fornemmer nogle småspræl i glasset. Det er Albarinõ, og Ulecia i årgang 2018 er et frisk og letdansende bekendtskab, som i den grad er i sit es. Det er spansk Albarinõ i en forholdsvis rank udgave, og er frisk frugtig hvidvin med frisk på. Et frisk pust som kan få parasollen på terrassen til at vælte, og som åbner op med friske hints af citroner, lime, fersken, pære og vilde krydrede blomster på en stenet regnvåd slette. Smagen følger op på forfriskende vis med kølig fyldig frugt, og et lifligt frisk syrespil, som indkapsler tungen harmonisk og balanceret med sin grønkrydrede frugt ud i en tør syrefrisk finale. Det er veloplagt spansk Albarinõ i letwelterklassen, som til trods for sin forholdsvis beskedne kampvægt er god for en givende og underholdende opvisning, der indfrier alle ens forventninger taget billetprisen i betragtning.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner